Pintem amb aquarel·les  Pintem amb esponges i pintura Fem un quadre junts. Dibuixem i pintem amb retoladors i colors   E...

Taller d'Art: Wassili Kandinsky

22.11.14 Dolça 0 Comentaris

Pintem amb aquarel·les 

Pintem amb esponges i pintura


Fem un quadre junts. Dibuixem i pintem amb retoladors i colors


 
El Taller d'Art, o Fem Art com li diem nosaltres, és una hora a la setmana que dediquem a conèixer l'obra de diferents pintors i escultors.

Amb aquest taller coneixem diferents artistes, aprenem a familiaritzar-nos amb les obres d'art i observar-les amb detall, reproduir o inspirar-nos en les creacions dels grans artistes per crear les nostres obres utilitzant diferents materials i tècniques plàstiques.

En les activitats hi ha present totes les àrees d'aprenentatge: aprenem nou vocabulari, a expressar oralment el que ens fan sentir i observem en les diferents obres, identifiquem i diferenciem formes geomètriques, línies, colors, utilitzem tecnologia digital, descobrim nous llocs, objectes, històries...

I el més important: ens ho passem molt bé.

El primer pintor que estem treballant és en Wassili Kandinsky. Li agradava molt pintar mentre escoltava música i nosaltres fem el mateix. També li agradaven molts els colors i utilitzar formes geomètriques i línies per crear els seus quadres.

Si voleu més informació sobre el projecte i els quadres que han realitzat els nens i nenes podeu clicar sobre la imatge de sota.

 Projecte Descobrim els pintors. Wassily Kandinsky

0 comentaris: