Us volem presentar a la Mica i al seu avi Tinet. La Mica era la mascota de la classe, juntament amb l'ànec, el ratolí i la mona, el curs...

L'avi Tinet i la Mica visiten les cases dels nens i nenes

6.10.13 Dolça 0 Comentaris


Us volem presentar a la Mica i al seu avi Tinet. La Mica era la mascota de la classe, juntament amb l'ànec, el ratolí i la mona, el curs passat a E.I. 3, 4 i 5 anys.

Aquest curs, la Mica ens ha presentat el seu avi, en Tinet. L'avi Tinet és la mascota de les tres classes aquest curs. Però els nens i nenes que ara fan E.I. 4 i 5 anys, s'estimen molt a la Mica i s'han volgut quedar amb els dos: amb l'avi i la neta.

Els nens i nenes d'E.I. 3 anys com que no coneixen a la Mica, tenen com a mascota a l'avi Tinet.

Cada cap de setmana l'avi Tinet i/o la Mica se'n van de convidats a casa d'un dels nens i nenes de cada curs. Els acompanyen a vegades la Mona, el Ratolí, l'Ànec o l'Ovella, l'Àse, el Gos.

Els nens i nenes d'E.I. 5 anys també s'emporten el "Llibre Viatger" on poden escriure, enganxar dibuixos, fotografies... de les aventures amb les mascotes durant el cap de setmana.

Els primers que se'n van dur al Tinet i/o a la Mica van ser el David d'E.I. 3 anys, la Maria i d'E.I. 4 anys i el Biel d'E.I. 5 anys.

Aquí us deixem unes fotografies on ens mostren com de ben cuidades han estat la Mica i el seu avi Tinet.0 comentaris: